Businessman looking up at office building : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Businessman looking up at office building

Credits: 
Tooga
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
136204331
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
3.420 x 5.130 px (28,96 x 43,43 cm) - 300 dpi - 4,68 MB
Businessman Looking Up At Office Building StockfotoOmhoog kijken,Eén persoon,Zakenman,Mensen,Ontzag,Stad,Bedrijfsleven,Kantoorgebouw,Staan,Buitenopname,Alleen mannen,Europese etniciteit,Alleen één man,Verticaal,Planning,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Beslissingen,Compleet pak,Dag,Driekwartlengte,Fotografie,Gelegenheid,Glas,Goed gekleed,Groot bedrijf,Handen in de zakken,Jong volwassen,Kleurenfoto,Stad New York,Verenigde Staten,Volwassen,World at your fingertips - Engelse uitdrukkingPhotographer Collection: Taxi Tooga