Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businessman looking out of window in concrete wall, rear view : Stockfoto

Businessman looking out of window in concrete wall, rear view

Credits: 
Daly and Newton
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
BF1155-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.600 x 4.883 px (30,48 x 41,34 cm) - 300 dpi - 11,5 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Businessman Looking Out Of Window In Concrete Wall Rear View StockfotoGroot,Beschouwing,Raam,Beton,Stad,Bedrijfsleven,Door het raam kijken,Beslissingen,Skyline,Staan,Voorspellen,Zakenman,30-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Begin,Binnenopname,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gelegenheid,Goed gekleed,Groot bedrijf,Het uitzicht bewonderen,Hoop,Kleurenfoto,Onderdeel van een serie,Onherkenbaar persoon,Op de rug gezien,Pak,Ten voeten uit,Verticaal,VerwachtingPhotographer Collection: Stone