Businessman looking at reflection in office window at night : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Businessman looking at reflection in office window at night

Credits: 
Adri Berger
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200539558-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.883 x 3.513 px (41,34 x 29,74 cm) - 300 dpi - 6,62 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Businessman Looking At Reflection In Office Window At Night StockfotoRaam,Kantoor,Mannen,Door het raam kijken,Eén persoon,Nacht,Weerkaatsing,Bedrijfsleven,Beschouwing,30-39 jaar,35-39 jaar,Afbeelding,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Binnenopname,Bruin haar,Fotografie,Groot bedrijf,Horizontaal,Kleurenfoto,Kort haar,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Onderdeel van,Op de rug gezien,Overhemd en stropdas,Overwerken,Zakenman,Zitten,Zwart haarPhotographer Collection: Stone