Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businessman in office, hands in pockets, rear view : Stockfoto

Businessman in office, hands in pockets, rear view

Credits: 
Tim Flach
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
BF1236-002
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.006 x 4.368 px (33,92 x 36,98 cm) - 300 dpi - 8,22 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Businessman In Office Hands In Pockets Rear View Stockfoto25-29 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Bedrijfsleven,Beschouwing,Binnenopname,Compleet pak,Door het raam kijken,Eenzaamheid,Eén persoon,Formele zakelijke kleding,Fotografie,Goed gekleed,Groot bedrijf,Handen in de zakken,Kantoor,Kleurenfoto,Leeg,Onderdeel van een serie,Op de rug gezien,Planning,Raam,Reis,Solitair,Staan,Tegenlicht,Ten voeten uit,Verticaal,Voorspellen,Zakelijke kleding,ZakenmanPhotographer Collection: The Image Bank