Businessman in conference room looking at giant dice : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Businessman in conference room looking at giant dice

Credits: 
Martin Barraud
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
88586481
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.825 x 3.619 px (40,85 x 30,64 cm) - 300 dpi - 6,61 MB
Businessman In Conference Room Looking At Giant Dice Stockfoto 88586481Alleen één man,Kantoor,Mazzel,Tafel,Dobbelsteen,Bedrijfsleven,Conferentietafel,Frontaal,Gokken,Kans,Zakenman,30-39 jaar,35-39 jaar,Afbeelding,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen man,Armen over elkaar,Begrippen en thema's,Binnenopname,Compleet pak,Dag,Driekwartlengte,Enkel object,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,Kaapstad,Kijken,Kleurenfoto,Mannen,Mensen,Mid-volwassen,Nauwkeurig toezicht,Nieuwsgierigheid,Onderzoeken,Pak,Risico,Staan,Strategie,Vergaderruimte,Volwassen,Zakenbijeenkomst,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: Stone