Businessman holding laptop computer in subway station : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Businessman holding laptop computer in subway station

Credits: 
Shuji Kobayashi
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200277276-002
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.040 x 3.360 px (42,67 x 28,45 cm) - 300 dpi - 2,82 MB
Businessman Holding Laptop Computer In Subway Station StockfotoZakenman,Druk,Omhoog kijken,Alleen Japans,Eén persoon,Laptop,Metro,Bedrijfsleven,50-54 jaar,55-59 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Bovenlichaam,Dag,Das,Draadloze technologie,Forens,Fotografie,Frontaal,Geduld,Gekleurde achtergrond,Goed gekleed,Grijs,Horizontaal,Kleurenfoto,Kort haar,Laag camerastandpunt,Mensen op de achtergrond,Metrostation,Onderdeel van een serie,Onderweg,Overhemd,Overhemd en stropdas,Projectie,Reizen,Spitsperiode,Staan,Stadsleven,Studiofoto,Tevreden,Tokio,Vasthouden,Vertrekhal,Vervoer,Wachten,Zwart haarPhotographer Collection: Stone