Businessman hiding in corner of room : Stockfoto
Businessman sitting on office chair is trying to hide himself in the corner of a room


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Businessman hiding in corner of room

Credits: 
Erik Dreyer
Bijschrift:
Businessman sitting on office chair is trying to hide himself in the corner of a room
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
129232761
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.737 x 5.322 px (31,64 x 45,06 cm) - 300 dpi - 8,58 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Businessman Hiding In Corner Of Room StockfotoAngst,Doodsbang,Verbergen,Eén persoon,Hoek,Mensen,Eenzaamheid,Overwerkt,Zakenman,Zitten,Bedrijfsleven,Ten voeten uit,Alleen mannen,Conflict,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Bureaustoel,Compleet pak,Europese etniciteit,Fotografie,Frustratie,Gebaren,Goed gekleed,Grijze achtergrond,Kleurenfoto,Mid-volwassen,Problemen,Studiofoto,Verticaal,VolwassenPhotographer Collection: Stone Erik DreyerBusinessman sitting on office chair is trying to hide himself in the corner of a room