Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businessman handing co-worker paperwork in office : Stockfoto

Businessman handing co-worker paperwork in office

Credits: 
Paul Bradbury
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
121330515
Collectie:
OJO Images
Businessman Handing Coworker Paperwork In Office StockfotoKantoor,Dossier,Geven,Hulp,Geluk,Glimlachen,Werken,Bedrijfsleven,Laag camerastandpunt,Mannen,Passie,Volwassen vrouwen,20-24 jaar,30-39 jaar,35-39 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Armen omhoog,Binnenopname,Bovenlichaam,Compleet pak,Dag,Document,Draaien,Europese etniciteit,Flirten,Fotografie,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kaapstad,Kantoorromance,Kleurenfoto,Ledematen,Medewerker,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Multi etnische groep,Noord-Europese etniciteit,Papierwerk,Partnerschap,Romantiek,Saamhorigheid,Samenwerking,Twee personen,Uitgestrekte armen,Van de zijkant,Vasthouden,Volwassen,Zakenman,Zakenvrouw,Zitten,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: OJO Images