Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businessman giving presentation to his colleagues at office : Stockfoto

Businessman giving presentation to his colleagues at office

Credits: 
Clerkenwell
pxcmdpigrootte
Bespaar {{premium_packs_save_price}} of meer op premium RF-beelden. Lees meerWagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
106488707
Collectie:
Vetta
Businessman Giving Presentation To His Colleagues At Office Stockfoto25-29 jaar,30-34 jaar,45-49 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Bedrijfsleven,Binnenopname,Collega,Drie personen,Europese etniciteit,Flip-over,Fotografie,Glimlachen,Groot bedrijf,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kantoor,Kleurenfoto,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Overhemd en stropdas,Presentatie,Professioneel beroep,Saamhorigheid,Teamwerk,Vergadering,Vergaderruimte,Volwassen,Voorzitter,Werkplek,Whiteboard,Witte boorden werker,Zakenbijeenkomst,Zakenman,Zakenvrouw,ZittenPhotographer Collection: Vetta