Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businessman giving presentation, smiling, colleagues in foreground : Stockfoto

Businessman giving presentation, smiling, colleagues in foreground

Credits: 
John Rowley
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
200311526-001
Collectie:
Photodisc
Businessman Giving Presentation Smiling Colleagues In Foreground StockfotoMarketing,Flip-over,Presentatie,Aanwijsstok,Bedrijfsleven,Deskundigheid,Directeur,Planning,Strategie,Zakenman,25-29 jaar,45-49 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Binnenopname,Blond haar,Bruin haar,Collega,Communicatie,Drie personen,Driekwartlengte,Een groep mensen,Fotografie,Glimlachen,Goed gekleed,Groot bedrijf,Jonge vrouw,Kantoor,Kijken naar,Kleurenfoto,Kort haar,Mensen,Middellang haar,Onderdeel van een serie,Oudere mannen,Pak,Portretfoto,Staan,Tekst,Uitleggen,Vasthouden,Verkooppraatje,Verticaal,Vrolijk,Witte boorden werker,ZittenPhotographer Collection: Photodisc