Businessman dreaming of golfing : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Businessman dreaming of golfing

Credits: 
WB Digital
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
96614887
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.620 x 4.827 px (30,65 x 40,87 cm) - 300 dpi - 9,46 MB
Businessman Dreaming Of Golfing StockfotoGolf,Kantoor,Tijd verspillen,Golfer,Slapen,Sport,Schieten,Tafel,Bedrijfsleven,Overwerkt,Beroep,Computer,Golfbal,Moe,Zakenman,Golf swing,Mannen,Staan,Golfclub,Laag camerastandpunt,Ten voeten uit,Volwassen,Afbeelding,Binnenopname,Bovenop,Desktop-pc,Idee,Uitgeput,30-34 jaar,30-39 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Armen omhoog,Bruin haar,Concentratie,Dagdromen,Een dutje doen,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Goed gekleed,Kleurenfoto,Ledematen,Liggen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Met de ogen dicht,Mid-volwassen,Overhemd en stropdas,Richten,Sportman,Techniek,Tekstveld,Trainen,Van de zijkant,Vasthouden,Vergaderruimte,Verticaal,Vrije tijd,ZittenPhotographer Collection: Stone