Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businessman drawing on a virtual whiteboard. : Stockfoto
Businessman drawing 'pie chart' on a virtual whiteboard. Focus on foreground.

Businessman drawing on a virtual whiteboard.

Bijschrift:
Businessman drawing 'pie chart' on a virtual whiteboard. Focus on foreground.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
138527270
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Fotograaf:
Kutay Tanir
Collectie:
Photodisc
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Businessman Drawing On A Virtual Whiteboard Stockfoto 138527270Marketing,Strategie,Grafiek,Analyseren,Bedrijfsleven,Financiën,Getal,Cirkeldiagram,Witte achtergrond,Advies,Diagram,Eén persoon,Groen,Infographic,Mensen,Planning,Vooruitgang,Whiteboard,Zakenman,Uitvoering,30-34 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Bedrijfsstrategie,Blauw,Compleet pak,Concentratie,Europese etniciteit,Fotografie,Frontaal,Geel,Goed gekleed,Groei,Groot bedrijf,Horizontaal,Kleurenfoto,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Motivatie,Oplossing,Rood,Serieus,Staan,Studiofoto,Tekenen,Turkije,Vasthouden,Verbinding,Viltstift,Volwassen,Voorspellen,Zwart haarPhotographer Collection: Photodisc Kutay TanirBusinessman drawing 'pie chart' on a virtual whiteboard. Focus on foreground.