Businessman balancing basketball on finger while working : Stockfoto

Businessman balancing basketball on finger while working

Credits: 
WB Digital
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
96614913
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.700 x 3.722 px (39,79 x 31,51 cm) - 300 dpi - 9,19 MB
Businessman Balancing Basketball On Finger While Working Stockfoto 96614913Pret,Kantoor,Mannen,Sport,Bureau,Cubicle,Zakenman,Telefoon gebruiken,30-34 jaar,Alleen mannen,Basketbal,Internet,Laptop,Beroep,Multitasken,Afgeleid,Bizar,Draaien,Fantasie,Zitten,Armen omhoog,Bedrijfsleven,Menselijk lichaamsdeel,Praten,Sportman,Tijd verspillen,Dagdromen,Enkel object,Eén persoon,Laag camerastandpunt,Mensen,Volwassen,Vrije tijd,30-39 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Antwoorden,Balans,Binnenopname,Bovenlichaam,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,E-mail,Europese etniciteit,Fotografie,Goed gekleed,Horizontaal,Idee,Kleurenfoto,Laptop,Ledematen,Luisteren,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Menselijke vinger,Mid-volwassen,Overhemd en stropdas,Plezier,Richten,Serieus,Stunt,Techniek,Typen,Uitdaging,Vaardigheid,Vaste telefoon,Verbinding,Verwachting,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Stone