Businessman at window overlooking cityscape (multiple exposure) : Stockfoto
Tokyo, Japan


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Businessman at window overlooking cityscape (multiple exposure)

Credits: 
Jasper James
Bijschrift:
Tokyo, Japan
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200158430-002
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.698 x 4.537 px (31,31 x 38,41 cm) - 300 dpi - 9,05 MB
Businessman At Window Overlooking Cityscape StockfotoDubbelopname,Door het raam kijken,Zakenman,Bedrijfsleven,Beschouwing,Op de rug gezien,Raam,Spookachtig,Stadsbeeld,Spionage en toezicht,Stad,Tokio,Het uitzicht bewonderen,Pak,Alleen volwassenen,Eén persoon,Groot bedrijf,20-24 jaar,25-29 jaar,Alleen één jonge man,Alleen één man,Bovenlichaam,Buitenopname,Dag,Fotografie,Goed gekleed,Heldere lucht,Hoofdstad,Idee,Kleurenfoto,Onderdeel van een serie,Solitair,The bigger picture - Engelse uitdrukking,Verticaal,ZonnigPhotographer Collection: Stone Tokyo, Japan