Businessman at desk with laptop : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Businessman at desk with laptop

Credits: 
WB Digital
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
96614920
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.415 x 5.122 px (28,91 x 43,37 cm) - 300 dpi - 9,91 MB
Businessman At Desk With Laptop StockfotoMannen,Kantoor,Eén persoon,Hoog standpunt,Pak,Laptop,Stad,Zitten,Bureau,Stadsbeeld,Alleen mannen,Bedrijfsleven,Techniek,Raam,Dagdromen,Mensen,Zakenman,Afbeelding,Beroep,Beschouwing,Europese etniciteit,Introspectie,Kleurenfoto,Omhoog kijken,Serieus,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Binnenopname,Bovenlichaam,Bruin haar,Communicatie,Compleet pak,Dag,Draadloze technologie,E-mail,Emotionele stress,Fotografie,Goed gekleed,Groot bedrijf,Internet,Laptop,Ongerustheid,Oudere volwassenen,Overwerkt,Twijfel,Verbinding,Verticaal,VolwassenPhotographer Collection: Stone