Businessman at desk with laptop : Stockfoto

Businessman at desk with laptop

Credits: WB Digital
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
96614920
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.415 x 5.122 px (28,91 x 43,37 cm) - 300 dpi - 9,91 MB
Businessman At Desk With Laptop Stockfoto 96614920Kantoor,Mannen,Hoog standpunt,Stad,Techniek,Bedrijfsleven,Dagdromen,Eén persoon,Laptop,Mensen,Zakenman,Introspectie,Pak,45-49 jaar,Afbeelding,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Beroep,Beschouwing,Binnenopname,Bovenlichaam,Bruin haar,Bureau,Communicatie,Compleet pak,Dag,Draadloze technologie,Emotionele stress,Europese etniciteit,Fotografie,Goed gekleed,Groot bedrijf,Internet,Kleurenfoto,Laptop,Omhoog kijken,Ongerustheid,Oudere volwassenen,Overwerkt,Raam,Serieus,Stadsbeeld,Twijfel,Verbinding,Verticaal,Volwassen,ZittenPhotographer Collection: Stone