businessman and woman at their laptops : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Businessman and woman at their laptops

Credits: 
Stephen Simpson
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
135390624
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.192 x 3.455 px (43,96 x 29,25 cm) - 300 dpi - 7,08 MB
Businessman And Woman At Their Laptops StockfotoZoeken,Internet,Mensen,Zakenman,Raam,Ten voeten uit,Werken,Zitten,Alleen volwassenen,Gemeenschap,Laptop,Van de zijkant,Zakenvrouw,20-24 jaar,25-29 jaar,Bedrijfsleven,Benen over elkaar geslagen,Binnenopname,Californië,Communicatie,Concentratie,Dag,Draadloze technologie,Enkels over elkaar,Fotografie,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Laptop,Leunen,Saamhorigheid,San Diego,Stoel,Teamwerk,Techniek,Twee personen,Verbinding,Verenigde Staten,Volwassen,Vrijetijdskleding,VrijheidPhotographer Collection: Iconica Stephen Simpson Inc.