business woman with mirror image : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Business woman with mirror image

Credits: 
Tara Moore
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
152822432
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.224 x 3.425 px (44,23 x 29,00 cm) - 300 dpi - 4,17 MB
Business Woman With Mirror Image StockfotoSpiegel,Symmetrie,Weerkaatsing,Bedrijfsleven,Afrikaanse etniciteit,Eén persoon,Idee,Keus,Mensen,Alleen vrouwen,Rode lippenstift,Zakenvrouw,Aanraken,Blauwe achtergrond,Geluk,Jong volwassen,Verbinding,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Groot-Brittannië,Haar naar achteren,Horizontaal,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Portretfoto,Studiofoto,Tekstveld,Volwassen,Werkneemster,Zwart haarPhotographer Collection: Stone Tara Moore