business woman using notebook PC,hands close-up : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Business woman using notebook PC,hands close-up

Credits: 
RUNSTUDIO
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
138329863
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 7,37 MB
Business Woman Using Notebook Pchands Closeup StockfotoLaptop,Close-up,Typen,Elegantie,Bedrijfsleven,Menselijke hand,Alleen vrouwen,Mensen,Vaardigheid,Groei,Werken,Eén persoon,Kleine scherptediepte,Leren,Groot bedrijf,Vitaliteit,Zakenvrouw,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Controle,Dag,Draadloze technologie,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Koreaanse etniciteit,Laptop,Menselijk lichaamsdeel,Mid-volwassen,Onderdeel van,Seoel,Van de zijkant,Volwassen,Werkneemster,Zuid-KoreaPhotographer Collection: Iconica RUN CO