business woman touching cell phone,hands close-up : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Business woman touching cell phone,hands close-up

Credits: 
RUNSTUDIO
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
138329872
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 5,77 MB
Business Woman Touching Cell Phonehands Closeup StockfotoMobiele telefoon,Bedrijfsleven,Controle,Binnenopname,Close-up,Aanraken,Menselijke hand,Hoog standpunt,Alleen vrouwen,Keus,Menselijk lichaamsdeel,Onderdeel van,Vitaliteit,Zuid-Korea,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Elegantie,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Koreaanse etniciteit,Mensen,Mid-volwassen,Onscherpe achtergrond,Seoel,Vaardigheid,Verbinding,Volwassen,Werkneemster,ZakenvrouwPhotographer Collection: Iconica RUN CO