Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Business woman speaking in to microphone in office : Stockfoto

Business woman speaking in to microphone in office

Credits: 
Paul Bradbury
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
112156302
Collectie:
OJO Images
Business Woman Speaking In To Microphone In Office StockfotoRedenaar,Toespraak,Seminar,Volwassen vrouwen,Presentatie,Praten,Bedrijfsleven,Zakenvrouw,Microfoon,Mannen,Van de zijkant,Autoriteit,Drie personen,Vergadering,Sleutelkoord,Verveling,Kantoor,Volwassen,Beroep,Binnenopname,Braziliaanse etniciteit,Geluk,Jong volwassen,Mensen,Staan,Werken,20-24 jaar,30-39 jaar,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Badge,Bijwonen,Bovenlichaam,Bruin haar,Collega,Compleet pak,Dag,Europese etniciteit,Fotografie,Glimlachen,Goed gekleed,Groot bedrijf,Handen ineengevouwen,Horizontaal,Identiteit,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Medewerker,Met de ogen dicht,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Multi etnische groep,Vrolijk,Zakenbijeenkomst,Zakenman,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: OJO Images