Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
business woman sitting in a circle on red chairs : Stockfoto

Business woman sitting in a circle on red chairs

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
98060767
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Compassionate Eye Foundation/Martin Barraud/OJO Images Ltd
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.826 x 3.622 px (40,86 x 30,67 cm) - 300 dpi - 7,52 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Business Woman Sitting In A Circle On Red Chairs Stockfoto 98060767Redenaar,40-44 jaar,Afbeelding,Afrikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bovenlichaam,Brainstormen,Collega,Communicatie,Dag,Discussie,Fotografie,Goed gekleed,Groot-Brittannië,Grote groep mensen,Horizontaal,Leiderschap,Londen - Engeland,Medewerker,Mensen,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Saamhorigheid,Samenwerking,Staan,Stoel,Ten voeten uit,Uitleggen,Vloerbedekking,Volwassen,Vrouwelijk,Zakenvrouw,Zitten,ZuilPhotographer Collection: Iconica CEF/ Martin Barraud