business woman sitting in a circle on red chairs : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Business woman sitting in a circle on red chairs

Credits: 
Compassionate Eye Foundation/Martin Barraud/OJO Images Ltd
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
98060767
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.826 x 3.622 px (40,86 x 30,67 cm) - 300 dpi - 7,52 MB
Business Woman Sitting In A Circle On Red Chairs StockfotoRedenaar,Alleen vrouwen,Discussie,Stoel,40-44 jaar,Afbeelding,Afrikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Architectonische zuil,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bovenlichaam,Brainstormen,Collega,Communicatie,Dag,Directrice,Fotografie,Goed gekleed,Groot-Brittannië,Grote groep mensen,Horizontaal,Leiderschap,Londen - Engeland,Medewerker,Mensen,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Saamhorigheid,Samenwerking,Staan,Ten voeten uit,Uitleggen,Vloerbedekking,Volwassen,Vrouwelijk,Werkneemster,Zakenvrouw,ZittenPhotographer Collection: Iconica CEF/ Martin Barraud