Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Business woman : Stockfoto
Young asian business woman looking at camera.

Business woman

Credits: 
Leung Cho Pan
Bijschrift:
Young asian business woman looking at camera.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
121881630
Collectie:
Moment Open
Business Woman Stockfoto20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Armen over elkaar,Aziatische en Indiase etniciteit,Bedrijfsleven,Bruin haar,Buitenopname,Chinese etniciteit,Compleet pak,Dag,Elegantie,Eén persoon,Fotografie,Geluk,Glimlachen,Goed gekleed,Groot bedrijf,Hongkong,Horizontaal,Houding,In de camera kijken,Jong volwassen,Kleurenfoto,Liggen,Mensen,Mooie mensen,Portret,Portretfoto,Schattig,Schoonheid,Staan,Tevreden,Volwassen,Werkneemster,Zakenvrouw,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Moment Open leungchopanYoung asian business woman looking at camera.