Business woman Reaches Top of Steps : Stockfoto
A business woman climbs the steps of an overpass in London as dusk arrives in the City

Business woman Reaches Top of Steps

Credits: 
John Wildgoose
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
A business woman climbs the steps of an overpass in London as dusk arrives in the City
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
92283209
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.122 x 3.415 px (43,37 x 28,91 cm) - 300 dpi - 3,88 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Business Woman Reaches Top Of Steps StockfotoAlleen volwassenen,Alleen één vrouw,Architectuur,Avondschemering,Bedrijfsleven,Bovenop,Buitenopname,Eén persoon,Fotografie,Groot-Brittannië,Heldere lucht,Hoofdstad,Horizontaal,Klimsport,Laag camerastandpunt,Londen - Engeland,Mensen,Silhouet,Stadsleven,Ten voeten uit,Trap,Veiligheidshek,Volwassen,Wandelen,Werkneemster,ZakenvrouwPhotographer Collection: Photonica John WildgooseA business woman climbs the steps of an overpass in London as dusk arrives in the City