Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Business woman looking out window : Stockfoto

Business woman looking out window

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
90285062
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Ryan McVay
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
6.520 x 4.823 px (55,20 x 40,83 cm) - 300 dpi - 8,39 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Business Woman Looking Out Window Stockfoto 90285062Kantoor,Kantoorgebouw,Raam,Door het raam kijken,Op de rug gezien,Het uitzicht bewonderen,Mensen,Staan,Silhouet,Zakenvrouw,Eén persoon,Bedrijfsleven,Binnenopname,Alleen vrouwen,Skyline,Ten voeten uit,Weerkaatsing,Pak,Goed gekleed,Groot bedrijf,Hoge hakken,Alleen één mid-volwassen vrouw,Fotografie,Verenigde Staten,35-39 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één vrouw,Horizontaal,Kleurenfoto,Mid-volwassen,Volwassen,WerkneemsterPhotographer Collection: Stone Getty Images 2009