Business woman looking at Marketing Projections : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Business woman looking at Marketing Projections

Credits: 
Jetta Productions
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
105070565
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.413 px (43,35 x 28,90 cm) - 300 dpi - 6,4 MB
Business Woman Looking At Marketing Projections StockfotoMarketing,Bedrijfsleven,Planning,Onderdeel van,Mensen,Middelste deel,Blauwdruk,Menselijk lichaamsdeel,40-44 jaar,50-54 jaar,55-59 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Baby Boomer,Binnenopname,Boek,Collega,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Medewerker,Menselijke hand,Midden-Oosterse etniciteit,Multi etnische groep,Onscherpe achtergrond,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Papierwerk,Seattle,Vasthouden,Verenigde Staten,Vier personen,Volwassen,Vrouwelijk,Werkneemster,ZakenvrouwPhotographer Collection: Iconica Jetta Productions, Inc