Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Business woman looking at Marketing Projections : Stockfoto

Business woman looking at Marketing Projections

Credits: 
Jetta Productions
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
105070565
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.413 px (43,35 x 28,90 cm) - 300 dpi - 6,4 MB
Release-informatie:
Model en property release
Business Woman Looking At Marketing Projections Stockfoto40-44 jaar,50-54 jaar,55-59 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Baby Boomer,Bedrijfsleven,Binnenopname,Blauwdruk,Boek,Collega,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Marketing,Medewerker,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Middelste deel,Midden-Oosterse etniciteit,Multi etnische groep,Onderdeel van,Onscherpe achtergrond,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Papierwerk,Planning,Seattle,Vasthouden,Verenigde Staten,Vier personen,Volwassen,Vrouwelijk,Werkneemster,ZakenvrouwPhotographer Collection: Iconica Jetta Productions, Inc