Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Business people sitting together outdoors : Stockfoto

Business people sitting together outdoors

Credits: 
Sam Edwards
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
137087967
Collectie:
OJO Images
Business People Sitting Together Outdoors Stockfoto25-29 jaar,30-39 jaar,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Bedrijfsleven,Buitenopname,Café,Café-terras,Compleet pak,Dag,Europese etniciteit,Focus op achtergrond,Fotografie,Geluk,Gemengde afkomst,Glimlachen,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,In de camera kijken,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Lunchpauze,Mannen,Medewerker,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Multi etnische groep,Overhemd en stropdas,Portret,Portretfoto,Saamhorigheid,Samenwerking,Spanje,Stad,Stadsleven,Teamwerk,Tekstveld,Twee personen,Vergadering,Volwassen,Volwassen vrouwen,Werken,Zakenman,Zakenvrouw,Zelfvertrouwen,Zitten,Zuid-Europese etniciteitPhotographer Collection: OJO Images