Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Business People Sitting in an Office Building Having a Meeting : Stockfoto

Business People Sitting in an Office Building Having a Meeting

Credits: 
Digital Vision.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
dv2171019
Collectie:
Digital Vision
Business People Sitting In An Office Building Having A Meeting StockfotoBedrijfsleven,Directeur,Teamwerk,Vergadering,Zakenbijeenkomst,Kantoor,Discussie,Een groep mensen,Multi etnische groep,Groot bedrijf,Mensen,Zakenman,Document,Serieus,Medewerker,Fotografie,Zakenvrouw,Witte boorden werker,Tevreden,Vier personen,25-29 jaar,Afbeelding,Binnenopname,Collega,Jonge vrouw,Horizontaal,Jonge mannen,Kleurenfoto,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Bovenlichaam,Driekwartlengte,Goed gekleed,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,VasthoudenPhotographer Collection: Digital Vision