Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Business people meeting in conference room : Stockfoto

Business people meeting in conference room

Credits: 
Martin Barraud
pxcmdpigrootte
Bespaar {{premium_packs_save_price}} of meer op premium RF-beelden. Lees meerWagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
137086311
Collectie:
OJO Images
Business People Meeting In Conference Room Stockfoto25-29 jaar,30-34 jaar,30-39 jaar,Afrikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Bedfordshire,Bedrijfsleven,Beschouwing,Bouwwerk,Buitenopname,Collega,Dag,Discussie,Dranken en maaltijden,Drie personen,Europese etniciteit,Fotografie,Goed gekleed,Groot bedrijf,Groot-Brittannië,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kantoor,Kleurenfoto,Koffie - Drank,Koffiekop,Mannen,Medewerker,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Multi etnische groep,Planning,Portretfoto,Praten,Raam,Samenwerking,Stad,Tafel,Teamwerk,Vergadering,Vergaderruimte,Volwassen,Volwassen vrouwen,Weerkaatsing,Werken,Wolkenkrabber,Zakenbijeenkomst,Zakenman,ZakenvrouwPhotographer Collection: OJO Images