Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Business people having meeting in office, low angle view : Stockfoto

Business people having meeting in office, low angle view

Credits: 
David Lees
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200483261-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.691 x 3.709 px (100,98 x 79,84 cm) - 118 dpi - 15,6 MB
Release-informatie:
Model en property release
Business People Having Meeting In Office Low Angle View Stockfoto20-24 jaar,25-29 jaar,30-34 jaar,30-39 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bureaustoel,Collega,Dag,Draadloze technologie,Drie personen,Driekwartlengte,Een groep mensen,Fotografie,Glimlachen,Groot bedrijf,Horizontaal,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kantoor,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Laptop,Laptop,Mannen,Medewerker,Mensen,Mid-volwassen vrouw,Onherkenbaar persoon,Partnerschap,Planning,Praten,Samenwerking,Stoel,Teamwerk,Volwassen vrouwen,Zakenbijeenkomst,Zakenman,Zakenpersoon,Zakenrelatie,Zakenvrouw,ZittenPhotographer Collection: The Image Bank