Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Business people having meeting in conference room : Stockfoto

Business people having meeting in conference room

Credits: 
Martin Barraud
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
107430170
Collectie:
OJO Images
Business People Having Meeting In Conference Room Stockfoto40-44 jaar,50-54 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Baby Boomer,Bedrijfsleven,Binnenopname,Collega,Compleet pak,Dag,Drie personen,Europese etniciteit,Fotografie,Frontaal,Gang,Gebaren,Glas,Goed gekleed,Groot bedrijf,Groot-Brittannië,Horizontaal,Kantoor,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Luisteren,Mannen,Medewerker,Mensen,Modern,Op de rug gezien,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Overtuiging,Portretfoto,Praten,Saamhorigheid,Tekstveld,Ten voeten uit,Vergadering,Vergaderruimte,Volwassen,Volwassen vrouwen,Werken,Zakenbijeenkomst,Zakenman,ZittenPhotographer Collection: OJO Images