Business people having meeting in boardroom : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Business people having meeting in boardroom

Credits: 
Colin Gray
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10064479f-001
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.113 x 3.409 px (43,29 x 28,86 cm) - 300 dpi - 5,2 MB
Business People Having Meeting In Boardroom StockfotoBedrijfsleven,Vergadering,Discussie,Teamwerk,Zakenbijeenkomst,Praten,Mensen,Een groep mensen,Vergaderruimte,Samenwerking,Zakenvrouw,Tafel,Zakenman,Koffie,Vrijetijdskleding,Pak,Strategie,Communicatie,Saamhorigheid,Zitten,Binnenopname,Europese etniciteit,Glimlachen,Tevreden,Medewerker,Weerkaatsing,Beslissingen,Planning,Bril,Collega,Concentratie,Vijf personen,Goed gekleed,Jonge mannen,Koffiekop,20-24 jaar,25-29 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Bovenlichaam,Coördinatie,Dag,Dranken en maaltijden,Fotografie,Horizontaal,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Overhemd en stropdas,Portretfoto,WegwerpbekerPhotographer Collection: Photonica