Business people having an informal meeting : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Business people having an informal meeting

Credits: 
Brand New Images
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
146426380
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.107 x 3.398 px (43,24 x 28,77 cm) - 300 dpi - 12 MB
Business People Having An Informal Meeting StockfotoZakenman,Schrijven,Jong volwassen,Midden-Oosterse etniciteit,Notitieboek,Discussie,Indiase etniciteit,Twee personen,20-24 jaar,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Aziatische en Indiase etniciteit,Bedrijfsleven,Binnenopname,Brainstormen,Bruin haar,Dag,Driekwartlengte,Echte mensen,Fotografie,Goed gekleed,Groot bedrijf,Groot-Brittannië,Horizontaal,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kantoor,Kleurenfoto,Mensen,Multi etnische groep,Partnerschap,Planning,Praten,Samenwerking,Tablet-pc,Teamwerk,Vergadering,Volwassen,Zakenbijeenkomst,Zakenvrouw,Zitten,Zwart haarPhotographer Collection: Iconica Brand New Images