Business people at table placing markers on map, overhead view : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Business people at table placing markers on map, overhead view

Credits: 
Coneyl Jay
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200023498-002
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.100 x 4.100 px (34,71 x 34,71 cm) - 300 dpi - 5,35 MB
Business People At Table Placing Markers On Map Overhead View StockfotoVergadering,Deskundigheid,Vlak erboven,Strategie,Cirkel,Bedrijfsleven,Conferentietafel,Een groep mensen,Discussie,Mensen,Zakenbijeenkomst,Vergaderruimte,Planning,Groen,Kaart,Afbeelding,Staan,Teamwerk,Groot bedrijf,Glas,Mannen,Transparant,Zakenvrouw,Goed gekleed,Onderdeel van een serie,Vierkant,Afstandsmarkering,Alleen volwassenen,Binnenopname,Bovenlichaam,Bureaustoel,Collega,Document,Fotografie,Kleurenfoto,Medewerker,Middelgrote groep mensen,Pak,Volwassen,Volwassen vrouwen,ZakenmanPhotographer Collection: Stone