Business people at table placing markers on map, overhead view : Stockfoto

Business people at table placing markers on map, overhead view

Credits: 
Coneyl Jay
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200023498-002
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Business People At Table Placing Markers On Map Overhead View Stockfoto 200023498-002Vergadering,Vlak erboven,Deskundigheid,Strategie,Cirkel,Conferentietafel,Bedrijfsleven,Discussie,Een groep mensen,Mensen,Vergaderruimte,Zakenbijeenkomst,Kaart,Planning,Afbeelding,Staan,Teamwerk,Glas,Groen,Mannen,Groot bedrijf,Zakenvrouw,Goed gekleed,Onderdeel van een serie,Vierkant,Afstandsmarkering,Alleen volwassenen,Binnenopname,Bovenlichaam,Bureaustoel,Collega,Document,Fotografie,Kleurenfoto,Medewerker,Middelgrote groep mensen,Pak,Transparant,Volwassen,Volwassen vrouwen,ZakenmanPhotographer Collection: Stone