Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Business Message : Stockfoto
Businesswoman yelling into megaphone while standing on the shoulder's of her co-workers

Business Message

Bijschrift:
Businesswoman yelling into megaphone while standing on the shoulder's of her co-workers
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
103341370
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
PM Images
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.031 x 4.418 px (34,13 x 37,41 cm) - 300 dpi - 4,56 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Business Message Stockfoto 103341370Leiderschap,Communicatie,Teamwerk,Bedrijfsleven,Ondersteunen,Megafoon,Ondersteuning,Humor,Aankondigingsbericht,Mensen,Creativiteit,Kracht,Vaardigheid,Zakenman,Lawaai,Moed,Afhankelijkheid,Balans,Flexibiliteit,Gevaar,Saamhorigheid,Vitaliteit,Groot bedrijf,Gymnastiek,Multi etnische groep,Schreeuwen,Eenheid,Handen vasthouden,Hindernissen overkomen,Muur,Succes,20-24 jaar,25-29 jaar,30-34 jaar,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Begrippen en thema's,Binnenopname,Buigen,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Fotografie,Goed gekleed,Hand op knie,Inspanning,Jong volwassen,Jonge mannen,Jonge vrouw,Knielen,Mannelijk,Medewerker,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Middelgrote groep mensen,New Jersey,Op schouders dragen,Overhemd en stropdas,Staan,Ten voeten uit,Vastberadenheid,Vasthouden,Verenigde Staten,Verticaal,Vertrouwen,Volwassen,Vorm,Vrouwelijk,Witte boorden werker,ZakenvrouwPhotographer Collection: Iconica PM ImagesBusinesswoman yelling into megaphone while standing on the shoulder's of her co-workers