Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Business meeting with cityscape behind : Stockfoto

Business meeting with cityscape behind

Credits: 
Jon Feingersh
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157271577
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.217 x 3.478 px (44,17 x 29,45 cm) - 300 dpi - 9,34 MB
Business Meeting With Cityscape Behind StockfotoChinese etniciteit,Kantoor,Vergadering,Zakenman,Buitenopname,Zakenbijeenkomst,Europese etniciteit,Avondschemering,Binnenopname,Skyline,Stoel,Werken,Groot bedrijf,Vrijetijdskleding,Medewerker,Mensen,Praten,Verenigde Staten,35-39 jaar,Bedrijfsleven,Benen over elkaar geslagen,Bureaustoel,Saamhorigheid,Stad,30-34 jaar,45-49 jaar,50-54 jaar,Afrikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Architectuur,Blond haar,Collega,Communicatie,Fotografie,Gelegenheid,Horizontaal,Kleurenfoto,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Multi etnische groep,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Planning,Staan,Stadsbeeld,Teamwerk,Ten voeten uit,Vier personen,Volwassen,ZakenvrouwPhotographer Collection: Iconica © Jon Feingersh Productions 2012