Business man working with tablet pc. : Stockfoto
Business man working with tablet pc in hotel room.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Business man working with tablet pc.

Credits: 
Guido Mieth
Bijschrift:
Business man working with tablet pc in hotel room.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
164118314
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
5.502 x 3.667 px (46,58 x 31,05 cm) - 300 dpi - 7,7 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Business Man Working With Tablet Pc StockfotoTablet-pc,Zakenman,Bedrijfsleven,Werken,Verbinding,Hotelkamer,Mensen,Draadloze technologie,Geluk,Techniek,Eén persoon,Close-up,Groot bedrijf,Vasthouden,Binnenopname,Alleen mannen,Verlicht,35-39 jaar,Communicatie,Van de zijkant,Berlijn,Duitsland,Glimlachen,Alleen volwassenen,Noord-Europese etniciteit,Portretfoto,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Mid-volwassen,Overhemd en stropdas,VolwassenPhotographer Collection: Moment Select Guido MiethBusiness man working with tablet pc in hotel room.