Business man working with tablet pc. : Stockfoto
Business man working with tablet pc in hotel room.

Business man working with tablet pc.

Credits: 
Guido Mieth
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Business man working with tablet pc in hotel room.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
164118314
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
5.502 x 3.667 px (46,58 x 31,05 cm) - 300 dpi - 7,7 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Business Man Working With Tablet Pc Stockfoto35-39 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Bedrijfsleven,Berlijn,Binnenopname,Close-up,Communicatie,Draadloze technologie,Duitsland,Eén persoon,Fotografie,Geluk,Glimlachen,Groot bedrijf,Horizontaal,Hotelkamer,Kleurenfoto,Mensen,Mid-volwassen,Noord-Europese etniciteit,Overhemd en stropdas,Portretfoto,Tablet-pc,Techniek,Van de zijkant,Vasthouden,Verbinding,Verlicht,Volwassen,Werken,ZakenmanPhotographer Collection: Moment Select Guido MiethBusiness man working with tablet pc in hotel room.