Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Business man working with tablet pc. : Stockfoto
Business man working with tablet pc in hotel room.

Business man working with tablet pc.

Bijschrift:
Business man working with tablet pc in hotel room.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
164118314
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Guido Mieth
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
5.502 x 3.667 px (46,58 x 31,05 cm) - 300 dpi - 7,7 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Business Man Working With Tablet Pc Stockfoto 164118314Tablet-pc,Zakenman,Bedrijfsleven,Werken,Verbinding,Hotelkamer,Geluk,Techniek,Mensen,Draadloze technologie,Groot bedrijf,Vasthouden,Binnenopname,Communicatie,Van de zijkant,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Duitsland,Glimlachen,Noord-Europese etniciteit,Portretfoto,Verlicht,Alleen mannen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Berlijn,Close-up,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Mid-volwassen,Overhemd en stropdas,VolwassenPhotographer Collection: Moment Select Guido MiethBusiness man working with tablet pc in hotel room.