Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Business Man with Attache. : Stockfoto
A business man holds his attache case behind his back as he waits to cross a busy Japanese intersection.

Business Man with Attache.

Bijschrift:
A business man holds his attache case behind his back as he waits to cross a busy Japanese intersection.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
91068877
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
John Wildgoose
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.160 x 3.440 px (43,69 x 29,13 cm) - 300 dpi - 5,15 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Business Man With Attache Stockfoto 91068877Attaché,Groot bedrijf,Zakenreis,Bedrijfsleven,Zakenman,Close-up,Vasthouden,Reizen,Op de rug gezien,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Buitenopname,Compleet pak,Dag,Eén persoon,Fotografie,Goed gekleed,Handen op de rug,Horizontaal,Individualiteit,Japan,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Mid-volwassen,Middelste deel,Staan,Straat,Tokio,Verwachting,VolwassenPhotographer Collection: Photonica John WildgooseA business man holds his attache case behind his back as he waits to cross a busy Japanese intersection.