Business man viewing emails on smart phone : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Business man viewing emails on smart phone

Credits: 
Jetta Productions
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
143380764
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.122 x 3.415 px (43,37 x 28,91 cm) - 300 dpi - 6,44 MB
Business Man Viewing Emails On Smart Phone StockfotoBedrijfsleven,Smartphone,40-44 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Binnenopname,Bovenlichaam,Communicatie,Concentratie,Dag,Draadloze technologie,Draagbare informatie-apparatuur,E-mail,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,Kantoor,Kleurenfoto,Mensen,Oudere volwassenen,Seattle,Staan,Succes,Techniek,Vasthouden,Verantwoordelijkheid,Verbinding,Verenigde Staten,Volwassen,Washington staat,ZakenmanPhotographer Collection: Iconica Jetta Productions, Inc