business man using technology : Stockfoto
technology, business


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Business man using technology

Credits: 
Bloom Productions
Bijschrift:
technology, business
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
152380449
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.890 x 3.717 px (41,40 x 31,47 cm) - 300 dpi - 3,89 MB
Business Man Using Technology StockfotoKoffiehuis,Laptop,Koffie - Drank,Drinken,Mensen,Koffiekop,Eén persoon,Laptop,Bedrijfsleven,Zakenman,Binnenopname,Levensstijl,Draadloze technologie,Onderweg,Techniek,Internet,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Bruin haar,Communicatie,Concentratie,Dag,Echte mensen,Fotografie,Gemengde afkomst,Goed gekleed,Groot bedrijf,Groot-Brittannië,Horizontaal,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Oudere volwassenen,Overhemd en stropdas,Spontaan,Tijdslimiet,Volwassen,ZittenPhotographer Collection: Taxi Bloom Productionstechnology, business