Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
business man in office : Stockfoto

Business man in office

Credits: 
Jose Luis Pelaez
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
169416453
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.883 x 3.583 px (41,34 x 30,34 cm) - 300 dpi - 9,27 MB
Business Man In Office StockfotoAfro-Amerikaanse etniciteit,Zakenman,Bedrijfsleven,In de camera kijken,Jong volwassen,Kantoor,Portret,Groot bedrijf,Alleen mannen,Zelfvertrouwen,Eén persoon,20-24 jaar,Mensen,Staan,Frontaal,Verenigde Staten,Alleen volwassenen,Armen over elkaar,Onscherpe achtergrond,Alleen één man,Binnenopname,Bovenlichaam,Opgerolde mouwen,Formele kleding,Leiderschap,Zwart haar,Alleen één jonge man,Fotografie,Horizontaal,Individualiteit,Kleurenfoto,Polshorloge,Stralende lach,VolwassenPhotographer Collection: Iconica Jose Luis Pelaez Inc.