Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
business man in office : Stockfoto

Business man in office

Credits: 
Jose Luis Pelaez
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
169416453
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.883 x 3.583 px (41,34 x 30,34 cm) - 300 dpi - 9,27 MB
Business Man In Office Stockfoto20-24 jaar,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Armen over elkaar,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bovenlichaam,Eén persoon,Formele kleding,Fotografie,Frontaal,Groot bedrijf,Horizontaal,In de camera kijken,Individualiteit,Jong volwassen,Kantoor,Kleurenfoto,Leiderschap,Mensen,Onscherpe achtergrond,Opgerolde mouwen,Polshorloge,Portret,Staan,Stralende lach,Verenigde Staten,Volwassen,Zakenman,Zelfvertrouwen,Zwart haarPhotographer Collection: Iconica Jose Luis Pelaez Inc.