Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Business man giving speech at podium : Stockfoto

Business man giving speech at podium

Credits: 
Andersen Ross
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
76314344
Collectie:
DigitalVision
Business Man Giving Speech At Podium Stockfoto30-39 jaar,35-39 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Autoriteit,Bedrijfsleven,Binnenopname,Communicatie,Compleet pak,Conferentie,Dag,Eén persoon,Fotografie,Gebaren,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,Kleurenfoto,Leiderschap,Mannen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Midden-Oosterse etniciteit,Overhemd en stropdas,Praten,Presentatie,Professioneel beroep,Redenaar,Rolmodel,Staan,Tekstveld,Toespraak,Verkooppraatje,Zakelijke bijeenkomst,Zakenbijeenkomst,Zakenman,Zakenpersoon,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: DigitalVision