Business man fixing tie : Stockfoto
Business man standing next to shadow of a ladder while fixing tie


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Business man fixing tie

Credits: 
Nisian Hughes
Bijschrift:
Business man standing next to shadow of a ladder while fixing tie
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
115338725
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.600 x 3.733 px (47,41 x 31,61 cm) - 300 dpi - 7,17 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Business Man Fixing Tie StockfotoZakenman,Cool,Hoog standpunt,Schaduwe,Alleen mannen,Bedrijfsleven,Ladder,Studiofoto,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Bijstellen,Bovenlichaam,Bruin haar,Compleet pak,Eén persoon,Fotografie,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,Idee,Identiteit,Individualiteit,Jong volwassen,Kleurenfoto,Kort haar,Mensen,Verbeelding,Volwassen,Witte achtergrondPhotographer Collection: Stone Nisian HughesBusiness man standing next to shadow of a ladder while fixing tie