Business man finding hiumor in his email : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Business man finding hiumor in his email

Credits: 
Jetta Productions
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
107773069
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.180 x 4.180 px (35,39 x 35,39 cm) - 300 dpi - 5,17 MB
Business Man Finding Hiumor In His Email StockfotoAfgeleid,Eén persoon,Mensen,E-mail,Humor,Mobiele telefoon,40-44 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bovenlichaam,Close-up,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Europese etniciteit,Fotografie,Frontaal,Goed gekleed,Groot bedrijf,Kleurenfoto,Leunen,Omlaag kijken,Onscherpe achtergrond,Oudere volwassenen,Seattle,Sms'en,Staan,Techniek,Vasthouden,Verbinding,Verenigde Staten,Vierkant,Volwassen,ZakenmanPhotographer Collection: Iconica Jetta Productions, Inc