Business man checking phone, crowd moving past : Stockfoto

Business man checking phone, crowd moving past

Credits: 
Ryan McVay
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
93812321
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.903 px (44,03 x 33,05 cm) - 300 dpi - 5,03 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Business Man Checking Phone Crowd Moving Past Stockfoto 93812321Bewogen,Wandelen,Kantoorgebouw,Beweging,Mobiele telefoon,Bedrijfsleven,Zakenman,Techniek,Zakenpersoon,Binnenopname,Senioren mannen,Staan,Verenigde Staten,55-59 jaar,Actieve ouderen,Baby Boomer,Bejaard,Bovenlichaam,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Driekwartlengte,Fotografie,Groot bedrijf,Hemden en shirts,Horizontaal,Kleurenfoto,Kort haar,Mensen op de achtergrond,New Jersey,Overhemd,Trui,Verbinding,Volwassen,Zwart haarPhotographer Collection: Stone Getty Images 2009