Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Business hand carrying a very high stack of coins : Stockfoto
business, silver, coins, suit, white background

Business hand carrying a very high stack of coins

Bijschrift:
business, silver, coins, suit, white background
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
108003317
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Paper Boat Creative
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.251 x 5.500 px (35,99 x 46,57 cm) - 300 dpi - 9,05 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Business Hand Carrying A Very High Stack Of Coins Stockfoto 108003317Spaargeld,Investering,Muntgeld,Stapel,Humor,Balans,Schaal,Vasthouden,Wolk,Lang,Rijkdom,30-34 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Aziatische etniciteit,Buitenopname,Dag,Digitaal beeld,Eén persoon,Fotografie,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Mid-volwassen,Onderdeel van,Verticaal,VolwassenPhotographer Collection: Stone Rebecca van Ommenbusiness, silver, coins, suit, white background