Business hand carrying a very high stack of coins : Stockfoto
business, silver, coins, suit, white background

Business hand carrying a very high stack of coins

Credits: 
Paper Boat Creative
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
business, silver, coins, suit, white background
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
108003317
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.251 x 5.500 px (35,99 x 46,57 cm) - 300 dpi - 9,05 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Business Hand Carrying A Very High Stack Of Coins Stockfoto30-34 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Aziatische etniciteit,Balans,Buitenopname,Dag,Digitaal beeld,Eén persoon,Fotografie,Humor,Investering,Kleurenfoto,Lang,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Mid-volwassen,Muntgeld,Onderdeel van,Rijkdom,Schaal,Spaargeld,Stapel,Vasthouden,Verticaal,Volwassen,WolkPhotographer Collection: Stone Rebecca van Ommenbusiness, silver, coins, suit, white background