Business executive talking on phone in office : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Business executive talking on phone in office

Credits: 
Shuji Kobayashi
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200178016-005
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.560 x 3.695 px (38,61 x 31,28 cm) - 300 dpi - 9,64 MB
Business Executive Talking On Phone In Office StockfotoKantoor,Deur,Deurkozijn,Glas,Open,Bureau,Binnenopname,Krant,Raam,Van de zijkant,Zitten,35-39 jaar,Afbeelding,Alleen Japans,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Autoriteit,Bedrijfsleven,Bovenlichaam,Communicatie,Computer,Dag,Desktop-pc,Eén persoon,Fotografie,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,Kleurenfoto,Lezen,Middlebare afstand,Onderdeel van een serie,Succes,Techniek,Telefoon gebruiken,Vaste telefoon,Vasthouden,Wegkijken,ZakenmanPhotographer Collection: Stone