Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Business colleagues having meeting in board room, overhead view : Stockfoto

Business colleagues having meeting in board room, overhead view

Credits: 
Michael Blann
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200504884-001
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.822 x 3.484 px (40,83 x 29,50 cm) - 300 dpi - 7,03 MB
Release-informatie:
Model en property release
Business Colleagues Having Meeting In Board Room Overhead View Stockfoto20-24 jaar,25-29 jaar,30-39 jaar,35-39 jaar,50-54 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Bedrijfsleven,Beroep,Binnenopname,Brainstormen,Bureaustoel,Collega,Conferentietafel,Creativiteit,Dag,Document,Een groep mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Goed gekleed,Groot bedrijf,Hoog standpunt,Horizontaal,Idee,Innovatie,Jong volwassen,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Kop,Koreaanse etniciteit,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Mannelijk,Mannen,Mensen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Middelgrote groep mensen,Multi etnische groep,Oplossing,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Papier,Pen,Perfectie,Planning,Portretfoto,Praten,Stoel,Teamwerk,Verbeelding,Vergadering,Vergaderruimte,Volwassen vrouwen,Vrouwelijk,Werkplek,Zakenbijeenkomst,Zakenman,Zakenpersoon,Zakenvrouw,ZittenPhotographer Collection: Iconica