Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
A Burmese woman smoking a cheroot : Stockfoto
Pyay, Myanmar. A woman, selling dried fish, smokes a cheroot in the Pyay City Market.

A Burmese woman smoking a cheroot

Bijschrift:
Pyay, Myanmar. A woman, selling dried fish, smokes a cheroot in the Pyay City Market.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
173783020
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Brent Winebrenner
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 10,3 MB
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
A Burmese Woman Smoking A Cheroot Stockfoto 173783020Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Armoede,Bedrijfsleven,Bejaard,Buitenopname,Cheroot,Consumentisme,Dag,Detailhandel,Drie personen,Driekwartlengte,Echte mensen,Fotografie,Gedroogd voedsel,Gedroogde vis,Horizontaal,In de camera kijken,Kijken,Kleurenfoto,Knot,Markt,Mensen,Mensen op de achtergrond,Myanmar,Ongezond leven,Ongezonde voeding,Pyay,Roken,Rookkwestie,Seniore vrouwen,Slechte gewoonte,Straatverkoper,Traditionele kledij,Vasthouden,Veiligheidshek,Verkopen,Verslaving,Vis,Vis en zeevruchten,Vismarkt,Volwassen,Volwassen vrouwen,Werkende bejaarden,Zitten,Zwart haarPhotographer Collection: Lonely Planet Images © Brent WinebrennerPyay, Myanmar. A woman, selling dried fish, smokes a cheroot in the Pyay City Market.