Bunches of lavender hang from a pole in Uzes : Stockfoto
Uzes, Languedoc, Gard Department, France.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Bunches of lavender hang from a pole in Uzes

Credits: 
Taylor S. Kennedy
Bijschrift:
Uzes, Languedoc, Gard Department, France.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
119134026
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 14,2 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Bunches Of Lavender Hang From A Pole In Uzes Stockfoto 119134026Lavendel,Frankrijk,Lavendelkleurig,Markt,Winkelen,Aromatherapie,Herfst,Languedoc-Roussillon,Reizen,Rustiek,Boom,Buitenopname,Close-up,Dag,Europa,Fotografie,Gard,Horizontaal,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Ontspanning,Scherpte,Uzès,Vakantie,Zonder mensen,ZonlichtPhotographer Collection: National Geographic Uzes, Languedoc, Gard Department, France.