Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Buildings on 5th Avenue. : Stockfoto
5th Avenue, New York City, New York.

Buildings on 5th Avenue.

Credits: 
Raul Touzon
Bijschrift:
5th Avenue, New York City, New York.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
110125460
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
4.256 x 2.832 px (36,03 x 23,98 cm) - 300 dpi - 3,89 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Buildings On 5th Avenue StockfotoCamerastandpunt,Fifth Avenue,Verenigde Staten,Winkel,Gebouw exterieur,Recht eronder,Architectuur,Buitenopname,Dag,Fotografie,Glas,Hoog,Horizontaal,Kantoorgebouw,Kleurenfoto,Lang,Lucht,Modern,Reisbestemmingen,Skyline,Stad,Stad New York,Sterk perspectief,Weerkaatsing,Wolk,Wolkenkrabber,Zonder mensenPhotographer Collection: National Geographic 5th Avenue, New York City, New York.